REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

07 - 13 Nisan 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Engereğin Gözü

    Zülfü Livaneli

      (İnkılâp Kitabevi)
  2. Günübirlik Hayatlar

    Irvin D. Yalom

      (Pegasus Yayınları)
  3. Alaycı Kuş

    Banu Avar

      (Remzi Kitabevi)
  4. Edebi ve Edepsiz Beyoğlu

    Umur Talu

      (Literatür Yayınları)
  5. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  6. Bir Mutluluk Reçetesi

    Selçuk Şirin

      (Mundi Yayınları)
  7. Kirli Çark

    Murat Ağırel

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  8. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  9. Çiçeklenmeler

    Melisa Kesmez

      (İletişim Yayınları)
  1. Rumi

    Peter Washington

      (Random House)
  2. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  3. Dune

    Frank Herbert

      (Hodder & Stoughton)
  4. It Ends With Us

    Colleen Hoover

      (Simon & Schuster)
  5. Nexus

    Yuval Noah Harari

      (Random House)
  6. Simply AI   (Dorling Kindersley)
  7. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  3. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  4. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  5. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  6. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  7. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  8. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  9. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  10. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
Türk Tatlı Sanatı
ISBN: 978-975-14-0047-5
Sayfa Sayısı: 272
Ebat: 123,5 x 160 mm
Fiyatı: 340.00 TL

Türk Tatlı Sanatı

Necip Usta



Türk Mutfağının Büyük Ustası Necip Usta’dan

Türk Mutfağının… 300’den çok tatlı çeşidi

Lezzet incelikleri

Yüzlerce değişik tad
 

  • Baklavalar ve Samsalar
  • Kadayıflar
  • Lokmalar, Hurma ve Şam Tatlısı
  • Helvalar
  • Revaniler ve Badem Tatlısı
  • Sütlüler, Aşureler ve Zerdeler
  • Kurabiyeler ve Şekerpareler
  • Ekmek Tatlıları
  • Meyve Tatlıları
  • Elmasiyeler ve Güllaçlar
  • Yoğurt Tatlıları ve Peynir Tatlıları
  • Kremalar ve Pelteler
  • Dondurmalar
  • Reçel ve Marmelatlar
  • Bisküviler, Kekler ve Çörekler